Image

Fasticon Kompetens rekryterar från Kyrin

Karriär Suzanna Öckert blir ny ansvarig för Fasticon Kompetens interim-team på Stockholmskontoret.
Publicerad den 11 Februari 2014
Suzanna Öckert. Bild: Fasticon Kompetens
Suzanna Öckert.

Suzanna Öckert har, som rekryteringsansvarig, varit med och byggt upp Kyrin Fastighetsrekrytering de senaste två åren. Hon är utbildad statsvetare vid Växjö universitet och har lång erfarenhet av kompetenstjänster, som konsultchef på Svensk Autorekrytering, rekryteringschef på Komet och konsultchef på Manpower.

- Jag har arbetat med bemanning, interim och rekrytering i 14 år, varav två år inom fastighetsbranschen, och är nu redo att ta nästa steg. Fasticon Kompetens är ett spännande tillväxtbolag inom fastighetsbranschen och jag ser fram emot att bli en del av bolagets utveckling, säger Suzanna Öckert.

Hon tillträdde sin nya tjänst i går.

- Suzanna är en strategisk och viktig rekrytering för oss. Hon har stor erfarenhet av fastighetsrekrytering samtidigt som hon har ett stort nätverk i branschen. Förutom att leda interim-teamet kan hon också gå in och stödja som uppdragsledare inom rekrytering, säger Jonas Gustavsson, vd för Fasticon Kompetens.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige