Image
Företagsparken och Nordic PM bygger en ny padelanläggning i Ängelholm.
Företagsparken och Nordic PM bygger en ny padelanläggning i Ängelholm. Bild: Nordic PM

Fastatorbolag bygger nytt – hyr ut 4 000 kvadratmeter till padelaktör

Uthyrning För Företagsparkens räkning hyr Nordic PM ut lokalyta för padelhall om dryga 4 000 kvadratmeter inom ramen för nybyggnation. Hyresgäst är Elitpadel i Engelholm AB med flera padelprofiler i ryggen. Fortsatt utveckling av kvarteret i centrala Ängelholm planeras de kommande åren.
Publicerad den 24 Augusti 2021
Annons
Image

På fastigheten Programmeraren 1, nära Ängelholms centrum, uppförs en padelanläggning om hela 4 100 kvm. Fastatorsbolaget Företagsparken äger fastigheten och Nordic PM (som också ingår i Fastatorsfären) bistår med uthyrning och projektledning. Hallen beräknas stå färdig till årsskiftet och i samband med detta tillträder Elitpadel i Engelholm AB, som förhyr hela ytan på ett 10-årsavtal. Inom den nya hyresgästens organisation återfinns bland andra Pablo Figueroa, ett väletablerat namn inom padelvärlden.

Företagsparken äger även intilliggande fastigheter i Södra industriområde med utvecklingsbar mark om totalt cirka 80 000 kvadratmeter. De kommande åren planeras en vidareutveckling av kvarteret, som genomförs i samarbete mellan Nordic PM och Företagsparken. Målet är att tillgodose behovet av moderna ytor för logistik, industri och ytterligare idrottsverksamhet.

– Uthyrningen till Elitpadel utgör startskottet för den fastighetsutveckling som vi tillsammans med Företagsparken planerar i området. Padel är ett växande segment och kommer att skapa ett positivt flöde. Det ger en bra grund för etablering av ytterligare aktörer inom till exempel lager, logistik och idrottsverksamhet, säger Nordic PM:s uthyrningschef Ulrica Sjölund.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Nordic PM på Branschguiden

Vi på Nordic PM är fastighetskonsulter med lång erfarenhet och bred kompetens inom fastighetsbranschen. Vårt tjänsteutbud är huvudsakligen uppdelat i fyra affärsområden:

•Fastighetsförvaltning
•Lokaluthyrning
•Fastighetsutveckling
•Fastighetstransaktioner

Vår organisation genomsyras av entreprenörsanda och våra medarbetare tar initiativ, är ambitiösa och drivs av engagemang, fokus och närvaro.

Vi arbetar lite rakare, mycket enklare och framför allt på plats, eftersom vi är övertygade om att vi uppnår bäst resultat genom ett aktivt arbete i fastigheterna...

Läs mer om Nordic PM på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Newsec står inför en spännande utmaning"

Bolag Newsec gör en nysatsning för att växa i Europa. Till satsningen rekryteras Patrik Attemark som ny vd. Han berättar för Fastighetssverige vad som lockade honom till Newsec, vad han hoppas bidra med i rollen och om tillväxtambitionerna i både Europa och Sverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY