Image
Fasadgruppen ingår ramavtal med SBB.
Fasadgruppen ingår ramavtal med SBB. Bild: Fasadgruppen

Fasadgruppen ingår ramavtal med SBB

Bolag Fasadgruppen har ingått ett ramavtal med SBB för arbeten på fastigheters yttre skal. Ramavtalet gäller i hela Sverige och löper initialt under 2023.
Publicerad den 27 Januari 2023

Genom ramavtalet har SBB möjlighet att avropa entreprenader avseende sina fastigheters yttre skal, såsom fasader, fönster, balkonger, tak och plåtarbeten, från Fasadgruppen.
– Fasadgruppen är glada att påbörja detta samarbete med SBB. Utöver löpande underhåll arbetar SBB aktivt med att energieffektivisera sitt fastighetsbestånd, och åtgärder på exempelvis fasad och fönster har stor positiv inverkan på den totala energiförbrukningen, säger Pål Warolin, vd för Fasadgruppen.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige