Image
Happy Homes utökar hos Diös i Borlänge.
Happy Homes utökar hos Diös i Borlänge. Bild: Diös

Färghandelskedjan Happy Homes tredubblar sina ytor i Borlänge

Uthyrning Färg-, tapet-, kakel- och golvbutiken Happy Homes expanderar och utvecklar sina lokaler i på Södra Backa i Borlänge.
Publicerad den 14 Maj 2019
Annons
Image

Utökningen beror på den ökade efterfrågan på bygg- och renoveringsmaterial i Borlänge. I samband med det flyttar företaget till grannlokalen på Hammargatan i Borlänge. Nyöppning planeras till slutet av maj.

Happy Homes är Sveriges äldsta färghandelskedja och dubblerar nu sina ytor i Borlänge. I samband med det flyttar butiken till ny lokal, sortimentet utökas och någon mer kan komma att anställas.

– Det är fantastiskt att se att handeln blomstrar i Borlänge. Happy Homes är en spännande hyresgäst som bidrar till ökade flöden av människor till Södra Backa. Vi önskar Malin och gänget all lycka, säger Tobias Norestrand, förvaltare, Diös.

– Jag har varit delägare i butiken sedan 2012 och blir nu ensam ägare. I samband med det vill jag utveckla både vårt utbud och våra servicetjänster för att vara det självklara valet för färg, golv- och tapetkunden. Vi hjälper dem att hitta hemkänslan både inomhus och utomhus. Vi är glada över att vårt samarbete med Diös har lett oss till nya fina lokaler på ungefär samma plats som tidigare, säger Malin Sjöblom, ägare, Happy Homes.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Jättepotential få ner vakanserna"

Bolag Grandab är lokal samarbetspartner till Regio. Carl Petre, partner på Grandab, beskriver för Fastighetssverige om det jättearbete som nu ligger framför dem vad gäller att få ner vakanserna i det stora Mölndalsbeståndet. Han beskriver potentialen i området.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY