Image

EY till Skanskas Studio i Malmö

Uthyrning Skanska har tecknat ett tioårigt hyresavtal med EY om 2 142 kvadratmeter i Studio vid Universitetsholmen i Malmö.
Publicerad den 27 Oktober 2015
Annons
Image
Skanska hyr ut 2 142 kvadratmeter till EY i Studio vid Universitetsholmen i Malmö. Bild: Skanska
Skanska hyr ut 2 142 kvadratmeter till EY i Studio vid Universitetsholmen i Malmö.

Studio ligger på Universitetsholmen mitt i centrala Malmö. Studio blir en samlande mötesplats för stadens och regionens näringsliv. Moderna kontor, hotell, blackbox, publika och sociala utrymmen som restauranger, kaféer och servicebutiker kommer att samlas i ett och samma hus. Studio är en plats för att arbeta, mötas och umgås.

- Det är mycket positivt att vi har tecknat ett hyresavtal i Studio och jag är övertygad om att det är rätt lokaler för EY. På vårt nya kontor kan vi välja den arbetsmiljö som passar bäst för dagen och jobba på ett sätt som ökar samverkan och erfarenhetsutbyten mellan våra medarbetare, säger Markus Niléhn, kontorschef på EY i Malmö.

Studio kommer att stå klart under hösten 2016 och blir totalt 14 våningar hög med publika terrasser på plan 6 och 14. Högst upp i huset finns en skybar med Malmös bästa utsikt.

- EY är ett globalt företag med gedigna kunskaper och deras engagemang för entreprenörsdrivna företag ligger helt i linje med Studio. Genom att vara en mötesplats för både etablerade företag, tillväxtföretag samt olika branscher skapas möjligheter för innovation och kreativitet. Vi är mycket glada att få välkomna EY till Studio, säger Sofia Ekerlund, marknadsansvarig för Skanska Öresund.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

EY på Branschguiden

EY är ett världsledande företag inom revision, redovisning, skatt, transaktioner och rådgivning. Våra tjänster och insikter hjälper till att skapa förtroende och hållbar tillväxt på finansmarknader och i ekonomier världen över.

För att hålla våra löften till våra intressenter utvecklar vi ledare och medarbetare som arbetar i team över gränserna. Vi vill att allt vi gör ska bidra till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre – för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i.

Läs mer om EY på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Byggeneralen: "Wanngård (S) kallar mig blåslampa"

Karriär Stockholm nya Byggeneral ska hålla byggtakten uppe trots den vinglande ekonomin. Oscar Lavelid är personen som fått uppdraget att från årsskiftet styra och samordna stadsutvecklingen i Stockholm. Han berättar om både ansvaret och vilken stadsdel som har den mest spännande utvecklingen att vänta.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige