Image

Eva Burén lämnar Jernhusen

Karriär Efter fem år som kommunikationschef på Jernhusen kommer Eva Burén gå vidare till rollen som informationschef på Ica-handlarnas förbund.
Publicerad den 26 Augusti 2013
Eva Burén. Bild: Jernhusen
Eva Burén.

- Det har varit otroligt roligt och lärorikt att få vara med och utveckla Jernhusens affär och varumärke tillsammans med alla kompetenta medarbetare och kollegor. Vi har arbetat intensivt för att sätta Jernhusen på kartan och att tydliggöra våra erbjudanden, och kan se att det vi genomfört har gett goda resultat, säger Eva Burén.

Eva Burén kom till Jernhusen 2008, när bolaget beslutat om en ny strategi som bland annat innehöll ambitionen att bli ett aktivt fastighetsbolag i transportbranschen.

- Eva har gjort ett starkt jobb med att utveckla Jernhusens varumärke och göra det mer synligt för alla våra målgrupper. På de här fem åren har Jernhusen tagit en mycket tydligare position i både fastighets- och transportbranschen. Även företagskulturen och vår attraktionskraft som arbetsgivare har utvecklats positivt under denna tid. Jag önskar Eva stort lycka till i sin nya roll på Ica, säger Kerstin Gillsbro, vd på Jernhusen.

Eva Burén jobbar kvar på Jernhusen under hösten. Rekrytering av ny kommunikationschef till Jernhusen inleds nu.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige