Image
Cecilia Jonkvist blir ny uthyrningschef på Eurocommercial Sverige.
Cecilia Jonkvist blir ny uthyrningschef på Eurocommercial Sverige. Bild: Eurocommercial

Eurocommercial utser ny uthyrningschef – Appelsved lämnar för Stendörren

Bolag Cecilia Jonkvist ny Head of Leasing för Eurocommercial Sverige. Hon efterträder Alexander Appelsved som lämnar Eurocommercial för Stendörren.
Publicerad den 12 Januari 2022

Cecilia Jonkvist, tidigare Asset and Leasing Manager, har utsetts till ny Head of Leasing på Eurocommercial i Sverige. Cecilia har varit anställd på bolaget sedan 2019 och efterträder Alexander Appelsved som lämnar Eurocommercial för att ta en tjänst hos Stendörren Fastigheter.
– Vi tackar Alexander för det arbete han bidragit med under de senaste åren där Eurocommercial vidhållit branschens lägsta vakansgrad. Att Cecilia efterträder är glädjande då hon redan är en viktig del av teamet och värdesätter hyresgästrelationer och långsiktighet som är några av de största framgångarna med Eurocommercials arbete, säger Patrik Sörnell och Jonas Gustavsson, Co-Directors Sverige på Eurocommercial.

Cecilia Jonkvist tillträder sin nya tjänst under februari månad.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige