Image

Eurocommercial säljer galleria i Karlskrona

Transaktioner Eurocommercial har ingått avtal om att sälja citygallerian Kronan i Karlskrona till Karlskronabaserade Samfast.
Publicerad den 29 Augusti 2016

Överenskommen köpeskilling är 185 miljoner kronor. Eurocommercial har ägt fastigheten sedan 2007 och Samfast är välbekant med fastigheten då man under Eurocommercials nioåriga ägande har varit ansvariga för driften av fastigheten samt även under lång tid bidragit med centrumledningen.

– Det känns mycket bra att få lämna över Kronan till just Samfast som är välkända för våra hyresgäster och som kommer ta väl hand om fastigheten, säger Patrik Sörnell, Head of Asset Management på Eurocommercial.

– Vi på Samfast känner en stor glädje över att ha förvärvat Kronan som utgör en viktig del av Karlskronas centrum. Vi kommer att fortsätta Eurocommercials framgångsrika arbete med att utveckla Kronan till Karlskronas ledande affärshus, säger Martin Strandberg, vd för Samfast.

Tillträde sker den sista september.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Senast från Fastighetssverige Plus

Så förvandlas anrika hamnområdet till blandstad

Bygg/Arkitektur Västra Hamnen i Malmö ska omvandlas från ett industri- och hamnområde till en blandad stad. Så här föreslås nästa steg bli för den västra delen av det kulturhistoriskt värdefulla området.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY