Image
Marie Bucht, vd för Novi Real Estate.
Marie Bucht, vd för Novi Real Estate. Bild: Niclas Liedberg/Pixprovider

Estea väljer Novi Real Estate som förvaltningspartner

Bolag Novi Real Estate har tecknat ett förvaltningsavtal med Estea avseende delar av fastighetsportföljen i Sverige. Upphandlingen har skett i konkurrens, med stort fokus på att hitta en förvaltningspartner som matchar Esteas höga krav på kvalitet, affärsmässighet och lokal närvaro för ett fastighetsbestånd i ständig förändring.
Publicerad den 12 November 2020

Avtalet består av en helhetslösning inom förvaltningsområdet med ekonomisk-, kommersiell, bostads, och teknisk förvaltning samt drift, med start under slutet av 2020.

– Jag är mycket stolt och glad över detta nya uppdrag och att vi ser fram emot att utveckla förvaltningsaffären tillsammans med Estea, säger Marie Bucht Toresäter, vd för Novi Real Estate.

– Vi på Estea tycker att Novi är en bra partner och är mycket nöjda med att vi nu börjar bygga ett partnerskap tillsammans, säger Anna Smith, portfolio manager, Estea.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige