Image

ESNY ska sälja Wingårdhs-lyx på Lidingö

Bostäder Gert Wingårdh har skapat sex exklusiva townhouse på Herserudsklippan mellan brofästet och Millesgården på Lidingö. Husen finns nu till försäljning genom Eklund Stockholm New York.
Publicerad den 15 Oktober 2012
Gert Wingårdh. Bild: Wingårdhs. Bild: Wingårdhs
Gert Wingårdh. Bild: Wingårdhs. Ninna Carlson. Bild: ESNY. Bild: ESNY
Ninna Carlson. Bild: ESNY. Bild: Wingårdhs/ESNY
Bild: Wingårdhs/ESNY
Herserudsvägen 14. Bilder: Wingårdhs/ESNY. Herserudsvägen 14. Bilder: Wingårdhs/ESNY.

- Husen på Herserudsvägen 14 är en unik kombination av centralt, modernt och bekvämt boende men med villakänsla i en naturskön och samtidigt citynära miljö och vi har redan före säljstart många som är intresserade, säger Ninna Carlson, ansvarig mäklare på Eklund Stockholm New York.

Husen är så kallade ”intelligenta hus”, vilket innebär att många funktioner i huset kan styras på distans, till exempel belysning och värme, vilket är mycket praktiskt exempelvis vid utlandsresor.

Försäljningen påbörjas inom kort men husen kan bokas redan nu. Prisnivå från 13,4 miljoner kronor och uppåt.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige