Image

Ernst & Young blir EY

Bolag Den 1 juli ändrade Ernst & Young sitt varumärkesnamn till EY. Samtidigt blev Mark Weinberger ny global styrelseordförande.
Publicerad den 30 Juli 2013

– Vi har förkortat vårt namn till EY för att skapa enhetlighet runt om i världen. Initialerna "EY" och "E&Y" har använts synonymt med "Ernst & Young" både inom och utanför organisationen. Vi har också omdesignat vår logotyp för att spegla vårt nya namn, säger Ulrika Wass, nordisk marknads- och kommunikationschef.

EY ändrar även sin tagline till “Building a better working world”.
– Kvalitet är och kommer alltid att vara ett viktigt fundament i vår organisation även om vi nu ersätter vår gamla tagline “Quality in everything we do”. Vår nya tagline är central för vårt varumärke och betyder bland annat att vi, genom våra tjänster, bidrar till ökat förtroende för ekonomisk information. Men också att våra tjänster hjälper kunder att utveckla och effektivisera sina verksamheter. På så sätt skapar vi förutsättningar för ett långsiktigt hållbart företagande, säger Ulrika Wass och fortsätter:
– ”Building a Better Working World” betyder att allt vi gör ska bidra till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre – för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i. Ett exempel på hur vi främjar hållbar tillväxt är det stöd vi ger entreprenörer genom vår Entrepreneur Of The Year-utmärkelse. Ett annat exempel är de investeringar vi gör i våra medarbetare när det gäller utbildning och karriärutveckling.

Den 1 juli efterträdee Mark Weinberger Jim Turley som global styrelseordförande för EY.

Ämnen

EY på Branschguiden

EY är ett världsledande företag inom revision, redovisning, skatt, transaktioner och rådgivning. Våra tjänster och insikter hjälper till att skapa förtroende och hållbar tillväxt på finansmarknader och i ekonomier världen över.

För att hålla våra löften till våra intressenter utvecklar vi ledare och medarbetare som arbetar i team över gränserna. Vi vill att allt vi gör ska bidra till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre – för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i.

Läs mer om EY på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige