Image
Erlandsson Bygg bygger 158 student- och ungdomsboenden åt Stockholmshem.
Erlandsson Bygg bygger 158 student- och ungdomsboenden åt Stockholmshem. Bild: ÅWL Arkitekter

Erlandsson bygger åt Stockholmshem

Bygg/Arkitektur Erlandsson Bygg får i uppdrag att bygga 158 student och ungdomsbostäder åt Stockholmshem.
Publicerad den 24 Maj 2019

Stockholmshems projekt Fjärdingsmannen tilldelades Erlandsson Bygg i Stockholm under maj månad. Projektet omfattar 158 student- och ungdomsbostäder i tre byggnader som trappar i höjdled från fem till tre våningar. Projektet innefattar också? parkeringsplatser och upprustning av utemiljö?.

Fjärdingsmannen är beläget vid Sockenplans tunnelbanestation i stadsdelen Enskede. Projektet är upphandlat som en utförandeentreprenad och be- räknas starta under augusti månad, inflyttning sker under sommaren år 2021.

Fjärdingsmannen ska byggas enligt Miljöbyggnad Silver.

– Vi är mycket glada överuppdraget, det är ett viktigt projekt med många och mindre hyresrätter som ligger rätt i tiden. Vi ser Stockholmshem som en långsiktig beställare och samarbetspartner. Tidigare har vi arbetat tillsammans i mindre entreprenader men det här projektet blir det största hittills, säger den ansvariga affärsområdeschefen Mattias Holm på? Erlandsson Bygg.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Bostäder: Så ska nya Skåneaktören växa

Bolag J+S Projektutveckling är en uppstickare på den skånska marknaden för bostadsutveckling med en färsk första markanvisning att jobba med. Medgrundaren och delägaren Claes Jeppsson berättar för Fastighetssverige hur han ser på företagets tillväxtambitioner och ger sin bild av den skånska bostadsmarknaden just nu.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY