Image
Erik Torvén
Erik Torvén Bild: White

Erik Torvén blir ny tillförordnad kontorschef på Whites Stockholmskontor

Karriär Erik Torvén tillträder idag som tillförordnad kontorschef på Whites Stockholmskontor. Nuvarande kontorschef Ulla Bergström lämnar White för att bli vd för Sweco Arkitekter.
Publicerad den 9 September 2020

Erik Torvén är arkitekt och anställd på White sedan 2007. Han har lång erfarenhet av att driva stora komplexa projekt. Sedan 2016 har han varit en del av kontorsledningen och ställföreträdande kontorschef.

– Erik övertar ansvaret för Whites största kontor. Med sin gedigna erfarenhet både i branschen och inom företaget är han en trygg ledare för verksamheten. Stockholm är en viktig marknad där mycket utveckling sker, vi kommer fortsatt att bidra positivt till den. Stockholmskontoret har också en viktig roll i vår internationella expansion, med många projekt ibland annat England och Tyskland. Eriks uppdrag blir att driva kontoret framåt med stort fokus på projekten. Det är genom projekten vi gör skillnad. Genom arkitekturen kan vi bidra till en hållbar omställning, skapa värden för våra uppdragsgivare och bättre livsmiljöer för människor, säger Alexandra Hagen vd för White.

– Vi befinner oss i ett bra läge med många nya och intressanta uppdrag för kontoret. Vår bredd av integrerade kompetenser ger oss möjlighet att fördjupa arkitektrollen. Tillsammans med våra kunder kan vi ta oss an nuvarande och kommande utmaningar. Framöver kommer frågor om ekonomi och projektstyrning att bli viktigt för att leda branschen mot en hållbar framtid och framgångsrik arkitektur. Där har vi mycket att erbjuda, framförallt i de tidiga affärskritiska skedena, säger Erik Torvén, tillförordnad kontorschef på White i Stockholm.

Processen att rekrytera en ny ordinarie kontorschef till Whites Stockholmskontor påbörjas nu.
– Ulla Bergström har arbetat 25 år på White. Vi är stolta över vår tradition och förmåga att lära upp skickliga ledare inom bolaget. Jag vill tacka Ulla för allt hon bidragit med som arkitekt, ledare och kollega under många år, säger Alexandra Hagen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Tyska investeraren om svenska marknadens attraktion

Bolag Johan Lagerdahl, Country Manager och Head of Asset Management på Patrizia Sverige, kommenterar bolagets senaste miljardinvestering i Malmö och berättar varför de fortsätter att växa i Norden samt varför pandemin inte har varit en utmaning för den tyska investeraren.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY