Image
Jakob Paljak.
Jakob Paljak. Bild: Randviken

Emilshus anställer Jakob Paljak som ny operativ chef

Bolag Emilshus anställer Jakob Paljak som ny operativ chef. Jakob Paljak, som tillträder tjänsten den 19 september 2022, kommer att ansvara för förvaltning och utveckling av Emilshus fastighetsbestånd samt ingå i bolagets ledningsgrupp.
Publicerad den 25 Augusti 2022

Jakob Paljak har bred erfarenhet från olika roller inom fastighetssektorn och kommer närmast från en tjänst som COO på Randviken Fastigheter med ansvar för bolagets fastighets- och projektutveckling. Dessförinnan var han Sverigechef för brittiska fastighetsinvesteraren Round Hill Capital samt projekt- och fastighetsutvecklare vid Unibail-Rodamco. Jakob Paljak är civilingenjör inom Samhällsbyggnad från Kungliga Tekniska Högskolan.
– Jag är mycket glad att välkomna Jakob som kommer förstärka ledningen med värdefull kompetens och erfarenhet. Emilshus har vuxit kraftigt och genomförde en börsnotering i juni i år. Som operativ chef blir Jakob viktig för Emilshus fortsatta tillväxt, där utveckling och förädling av fastighetsbeståndet i nära samarbete med våra hyresgäster är en central del, kommenterar Jakob Fyrberg, vd för Emilshus.
– Jag har följt Emilshus imponerande tillväxtresa från sidlinjen och ser nu fram emot att bidra till att lyfta fram och skapa ytterligare värden i fastighetsbeståndet tillsammans med bolagets medarbetare, säger Jakob Paljak.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige