Image
Jakob Paljak.
Jakob Paljak. Bild: Randviken

Emilshus anställer Jakob Paljak som ny operativ chef

Bolag Emilshus anställer Jakob Paljak som ny operativ chef. Jakob Paljak, som tillträder tjänsten den 19 september 2022, kommer att ansvara för förvaltning och utveckling av Emilshus fastighetsbestånd samt ingå i bolagets ledningsgrupp.
Publicerad den 25 Augusti 2022

Jakob Paljak har bred erfarenhet från olika roller inom fastighetssektorn och kommer närmast från en tjänst som COO på Randviken Fastigheter med ansvar för bolagets fastighets- och projektutveckling. Dessförinnan var han Sverigechef för brittiska fastighetsinvesteraren Round Hill Capital samt projekt- och fastighetsutvecklare vid Unibail-Rodamco. Jakob Paljak är civilingenjör inom Samhällsbyggnad från Kungliga Tekniska Högskolan.
– Jag är mycket glad att välkomna Jakob som kommer förstärka ledningen med värdefull kompetens och erfarenhet. Emilshus har vuxit kraftigt och genomförde en börsnotering i juni i år. Som operativ chef blir Jakob viktig för Emilshus fortsatta tillväxt, där utveckling och förädling av fastighetsbeståndet i nära samarbete med våra hyresgäster är en central del, kommenterar Jakob Fyrberg, vd för Emilshus.
– Jag har följt Emilshus imponerande tillväxtresa från sidlinjen och ser nu fram emot att bidra till att lyfta fram och skapa ytterligare värden i fastighetsbeståndet tillsammans med bolagets medarbetare, säger Jakob Paljak.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige