Image

Elgiganten utökar på Lillängen

Uthyrning Elgiganten utökar med cirka 1 000 kvadratmeter på Lillängens handelsområde i Östersund.
Publicerad den 15 Januari 2013
Annons
Image
Lillängen. Bild: Sydfastgruppen.
Lillängen.

Sydfastgruppen, som köpte Omniagruppen, förvaltar fastigheten åt den danska fastighetsägaren K/S Lillängen-Svågertorp och har agerat rådgivare och förhandlat fram ett nytt avtal. Butiken utökas med cirka 1 000 kvadratmeter.
– Vi är övertygade om att Elgiganten nu får möjlighet att på ett modernt och effektivt sätt exponera ett utökat sortiment säger Claes Örtegren, förvaltningschef i Sydfastgruppen.

- Vår etablering av nya moderna varuhus går helt i linje med vår satsning på ytterligare förbättrad kundservice. Allt vi gör, från varuhusens fysiska utformning till nya tjänster och det faktum att vi fortsätter pressa priserna görs med kundens bästa för ögonen, säger Niclas Eriksson, vd på Elgiganten.

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Doldisen som spräcker miljardvallen

Bolag Stor intervju med Bricknovas grundare och vd Orlando Villacrez om hur bolaget byggts upp från noll till en miljard-pipeline, värderingen i den pågående nyemissionen – och sweet spot-marknaden som möjliggör nybyggda parhus, radhus och villor i bostadsrättsform för under fem miljoner kronor i Storstockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY