Image

Elfstadius om framtiden

Karriär I går blev det klart att Johan Elfstadius lämnar posten som Sverigechef för Citycon. - Det är ingen schism bakom detta. Nu ser jag fram emot nästa utmaning, säger Johan Elfstadius till Fastighetssverige.
Publicerad den 13 December 2012
Johan Elfstadius. Bild: David Schmidt. Bild: David Schmidt
Johan Elfstadius. Bild: David Schmidt.

Johan Elfstadius menar att han lämnar Citycon i samförstånd; han är klar med sitt uppdrag.

- Jag har gjort det jag anställdes för att göra, jag har gjort förbättringar och lyft Citycon en nivå. Det finns inga hard feelings mellan oss och jag lämnar Citycon på frivillig basis, säger Johan Elfstadius.

Han lämnar officiellt Citycon vid årsskiftet.

Har du en karensperiod innan du kan hoppa på nästa uppdrag?
- Nej, det har jag inte. Jag har ingenting klart med vad jag ska göra härnäst, jag kommer att vila upp mig ett tag så får vi se vad som dyker upp.

Du har varit Sverigechef både på konsultsidan på Colliers och CBRE och nu på ett ägarbolag som Citycon. Om du själv får välja, föredrar du ägar- eller konsultsidan?
- Jag är väldigt öppen och vill inte låsa mig. Jag kan tänka mig väldigt mycket inom fastighet eller bygg. Det är mer uppgiften som styr, det ska vara roligt, spännande och utmanande.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Kraftigt rapportfall för Fabege – men Dahlbo ser stabilitet

Bolag Fabege redovisade en rejäl nedgång i förvaltningsresultat i fjärde kvartalet 2022 och fastighetsbeståndet värderades ner med knappt fyra miljarder kronor samtidigt som styrelsen föreslår sänkt utdelning. Aktien tog rejält med stryk på börsen och vd Stefan Dahlbo passade på att fylla på innehavet i dippen. Tillsammans med CFO:n Åsa Bergström berättar han mer om hur bolaget tar sig an det som väntas bli ett utmanande 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige