Image

Elfstadius lämnar Citycon

Bolag Efter bara ett år lämnar Johan Elfstadius posten som Sverigechef för Citycon, detta efter ett gemensamt beslut mellan Elfstadius och Citycon, enligt ett pressmeddelande från bolaget.
Publicerad den 12 December 2012
Johan Elfstadius. Bild: Citycon. Bild: Citycon
Johan Elfstadius. Bild: Citycon.

Nils Styf, bolagets CIO, kommer tills vidare att ansvara för Citycons svenska verksamhet.

- Jag vill tacka Johan för hans insatser för att förbättra den svenska verksamheten och för att ha fört Citycons svenska verksamhet till nästa nivå och jag önskar honom lycka till i framtida utmaningar, säger Citycons vd Marcel Kokkeel.

Fastighetssverige nådde Johan Elfstadius på onsdagsmorgonen. Han ville inte ge några kommentarer.

- Jag kan inte uttala mig, jag har en överenskommelse med Citycon som jag måste följa, säger Elfstadius till Fastighetssverige.

Elfstadius tillträdde sin tjänst 1 december 2011. Han hade dessförinnan varit Sverigechef på CBRE och Colliers International.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige