Image
Eletive flyttar till Gråbrödersgatan 2 i Malmö.
Eletive flyttar till Gråbrödersgatan 2 i Malmö. Bild: Malmö Cityfastigheter

Eletive flyttar sitt huvudkontor

Uthyrning Eletive tecknar nytt treårigt hyresavtal med Malmö Cityfastigheter. Företaget grundades år 2014 och har sitt huvudkontor i Malmö. Företaget erbjuder en innovativ digital plattform som hjälper organisationer att mäta och öka medarbetarengagemang, produktivitet, och att bygga en hälsosam och hållbar företagskultur. Med digitala medarbetarundersökningar i realtid och en rad användarvänliga verktyg ger Eletive organisationer tillgång till värdefulla insikter, så att de kan ta datadrivna beslut.
Publicerad den 15 Oktober 2021

Idag sitter företaget i Malmö Cityfastigheters fastighet, Söderport 9, på Gustav Adolfs Torg 47, där de varit hyresgäster sedan 2019. Flytten till de nya lokalerna på Gråbrödersgatan 2 sker med start under våren 2022.
– Vi är mycket glada och stolta över att vi har möjlighet att fortsatt vara hyresvärd åt Eletive i deras expansion. Vi strävar efter en långsiktig förvaltning, både genom mycket goda kundrelationer samt att tillhandahålla flexibla och anpassningsbara kontorslösningar. Det ska bli spännande att följa Eletives resa framåt och vi hoppas på att de skall komma att trivas i sina nya lokaler, säger Christoffer Persson, vd för Malmö Cityfastigheter.
– Vi ser fram emot att bygga ett av Malmös trevligaste kontor, på ett av Malmös bästa lägen. Fastigheten ligger perfekt med närhet till såväl city som kommunikationer. Den enorma takterrassen innebär dessutom fantastiska möjligheter att skapa fina miljöer även utomhus. Allt vi gör på Eletive handlar om att främja arbetsplatser och företagskulturer där människor kan blomstra och växa, och det känns extra roligt att fortsätta bedriva det arbetet i så härliga lokaler. Vi befinner oss på en snabb tillväxtresa – detta blir en perfekt plats att göra den resan på, säger Marcus Wennmo, vd för Eletive.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige