Image

Eklandia rekryterar från Kungsleden

Karriär Eklandia har rekryterat Anders Frisell från Kungsleden som ny fastighetschef. Han blir också medlem i Eklandias ledningsgrupp.
Publicerad den 22 April 2015
Anders Frisell. Bild: Eklandia
Anders Frisell.

Anders Frisell är civilingenjör i botten och har en gedigen bakgrund och erfarenhet inom bygg- och fastighetsbranschen. Anders har tidigare arbetat på bland annat Norconsult och nu senast i åtta år på Kungsleden som förvaltare av kommersiella fastigheter i västra Sverige.

Eklandias fastighetsbestånd är indelat i två förvaltningsområden, Centrum och Hisingen, som tillsammans ansvarar för utvecklingen av cirka 90 fastigheter med en total area på omkring 580 000 kvadratmeter. Anders Frisell blir ny fastighetschef för förvaltningsområde Hisingen.

– Vi är mycket nöjda med rekryteringen av Anders som ny fastighetschef för Hisingen. Hans långa och breda erfarenhet inom branschen med särskilt fokus på förvaltning, kundvård, hållbarhetsfrågor och driftoptimering är mycket värdefull i vårt långsiktiga arbete med att fortsätta utveckla Eklandia att bli Göteborgs mest attraktiva fastighetsbolag. Anders har även vana från att integrera fastigheter vid förvärv vilket passar väl med vår tillväxtstrategi. Anders kompletterar därför vår ledningsgrupp på ett mycket bra sätt, säger Cecilia Fasth, vd för Eklandia Fastighets AB.

Anders Frisell tillträder sin tjänst den 26 maj.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige