Image

Ebab rekryterar konsult från AP Fastigheter

KARRIÄR Ebab stärker sin fastighetsutvecklingsavdelning och rekryterar Anne-Katrine Civill. Hon kommer närmast från AP Fastigheter.
Publicerad den 12 Januari 2009

- Nu fortsätter vi satsningen på att skapa Sveriges bästa fastighetsutvecklingsavdelning och utökar avdelningen med en ytterligare kompetens. Anne-Katrine ska utveckla arbetet med vår strategiska kundbearbetning och marknadskoordinering samt stärka upp organisationen i våra projektuthyrningsuppdrag. Det känns väldigt spännande att få arbeta med Anne-Katrine som genom sitt nya och kreativa sätt att tänka kommer att kunna hjälpa till ytterligare med att öka värdena i våra uppdragsgivares fastigheter, säger Frida Stannow Lind, fastighetsutvecklingschef på ebab i Stockholm.

Med rekryteringen av Anne-Katrine består avdelningen nu av fem erfarna konsulter och Ebabs mål är att rekrytera ytterligare 2-3 kreativa medarbetare inom affärsområde Fastighetsutveckling.

Anne-Katrine kommer närmast från AP Fastigheter, där hon arbetat som marknadskoordinator för Nacka Strand.


Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige