Image
Eatery väljer Värtahamnen som plats för sin nya storsatsning.
Eatery väljer Värtahamnen som plats för sin nya storsatsning. Bild: Eatery

Eatery storsatsar i Värtahamnen

Uthyrning Utvecklingen i Värtahamnen tar ytterligare ett steg när välkända restaurang- och konferenskedjan Eatery slår upp sina dörrar mitt i stadsdelen. Eatery är ännu ett exempel på att Värtahamnen redan nu attraherar företag och människor som vill vara med när Stockholms mest spännande stadsdel växer fram.
Publicerad den 11 Oktober 2021
Annons
Image

Tillsammans med fastighetsägaren Kungsleden har Eatery skapat en inbjudande och utvecklande miljö för besökare och de som bor och arbetar i eller i närheten av Värtahamnen.
– Det är människorna och företagen i Värtahamnen som bidrar till stadsdelens puls och bygger dess identitet. Eaterys innehåll passar som hand i handske i en stadsdel som ska leva från tidig morgon till sen kväll, säger Kristina Alvendal, Stadsutvecklarna i Värtahamnen.
– Vi vill erbjuda områdets mest inbjudande och flexibla plats för riktigt god mat och givande möten. För alla tillfällen, från morgon till kväll. Vi jobbar med vår slogan "Your neighbourhood hero". Med detta menar vi att vi finns för dem som arbetar och bor i närområdet för att leverera det utbud och de tjänster som efterfrågas när det gäller mat och möten, säger Anna Bengtsson, Affärsområdeschef för Eatery.

Nyöppnade Eatery kommer att ligga i korsningen Hangövägen/Andra Bassängvägen. Lokalerna har utvecklats i samarbete med fastighetsägaren Kungsleden, som är en del av Stadsutvecklarna i Värtahamnen.
– Vi är glada att Eatery väljer att öppna en till restaurang i våra fastigheter. Det här stärker serviceutbudet i Värtahamnen och våra hyresgäster erbjuds god mat och bra service, säger Sven Stork, regionchef Stockholm på Kungsleden.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Kungsleden på Branschguiden

Kungsleden är en långsiktig fastighetsägare som tillhandahåller attraktiva, hållbara och funktionella lokaler som berikar människors arbetsdag. Vi skapar värde genom att äga, förvalta och utveckla kontor och andra kommersiella fastigheter i Stockholm och Sveriges övriga tillväxtregioner.

En stor del av våra fastigheter ligger samlade i attraktivt belägna kluster där vi även är med och påverkar hela områdets utveckling. Kungsledens mål är att leverera attraktiv totalavkastning på våra fastigheter och till aktieägarna. Kungsleden är noterat på Nasdaq Stockholm Large C...

Läs mer om Kungsleden på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Newsec står inför en spännande utmaning"

Bolag Newsec gör en nysatsning för att växa i Europa. Till satsningen rekryteras Patrik Attemark som ny vd. Han berättar för Fastighetssverige vad som lockade honom till Newsec, vad han hoppas bidra med i rollen och om tillväxtambitionerna i både Europa och Sverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY