Image

E-handelskoncept till Drottninggatan

Uthyrning Möbelföretaget Sweef slår upp portarna mitt i centrala Stockholm där kontor möter showroom. Den nya lokalen i Olov Lindgrens fastighet på Drottninggatan 75 ska bli en mötesplats för kunder, events och samarbetspartners. Här får besökare en unik inblick i såväl företaget som större delar av sortimentet.
Publicerad den 8 Augusti 2018
Annons
Image
E-handelsföretaget Sweef öppnar showroom på Drottninggatan. Bild: Sweef.se
E-handelsföretaget Sweef öppnar showroom på Drottninggatan.

Möbelföretaget stänger därmed sitt gamla showroom vid Nacka Forum och tar istället över BoConcepts 800 kvadratmeter rymliga lokaler på Drottninggatan 75 i Stockholm. Det nya showroomet innefattar allt i från kundservice till marknadsföring och sälj. Precis som i tidigare showroom är besökare välkomna att provsitta, lägga beställning och få hjälp med frågor på plats. Möbler och miljöer uppdateras ständigt för att kunna visa modeller i så många färger och tyger som möjligt, vilket både ger inspiration och skapar dynamik.

– Sweefs showroom skiljer sig från den typiska möbelbutiken inte bara då vi i grunden är en e-handel utan också då hela företaget sköts här i dessa lokaler. Det ger kunden en unik möjlighet att på plats få se nya möbler skapas, utvärderas och fotograferas för utställning och försäljning, säger Sweefs vd Ludvig Ungewitter

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Olov Lindgren på Branschguiden

Olov Lindgren är ett familjeägt fastighetsföretag som äger, förvaltar, förvärvar och bygger hyresfastigheter företrädesvis i Stockholm.

Företaget vilar på en gedigen byggmästartradition där långsiktiga och hållbara fastigheter alltid har varit i fokus. Olov Lindgren erbjuder marknaden bostäder, butiker och kontor av hög kvalitet. Man väljer material med god kvalitet för att få så hållbara bostäder och lokaler som möjligt.

Deras förvaltningsfilosofi är baserad på omtanke och trygghet genom personlig närvaro och god service. Med hyresgästernas behov som utgång...

Läs mer om Olov Lindgren på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Tyska investeraren om svenska marknadens attraktion

Bolag Johan Lagerdahl, Country Manager och Head of Asset Management på Patrizia Sverige, kommenterar bolagets senaste miljardinvestering i Malmö och berättar varför de fortsätter att växa i Norden samt varför pandemin inte har varit en utmaning för den tyska investeraren.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY