Image

DTZ förstärker inom retail

KARRIÄR DTZ fortsätter att satsa på retail. Nu anställer man en person med mer än 25 års erfarenhet inom området.
Publicerad den 25 Augusti 2008

Kevin Havill kommer närmaste från JLL i Sverige där han jobbade i sex år som utvecklingskonsult inom retail. Bland de uppdrag han arbetat med märks Burlöv Center, Frölunda Torg, Riga Retail Park och Kållered.

- Det här är ett jättespännande steg för både mig och för DTZ. Kunderna kommer att dra mycket nytta av min långa erfarenhet tillsammans med det starka team som redan finns på DTZ, säger Kevin Havill.

- På DTZ i Sverige har vi redan mycket kunskap om retail via transaktioner, uthyrning och värdering, men Kevin kommer att bygga på vår internationella retail-plattform och fortsätta att bredda och fördjupa tjänsteutbudet. Den ökande aktiviteten på retailmarknaden skapar efterfrågan på en kvalificerad rådgivning som vi nu kan erbjuda. I Norden och Baltikum finns stor potential och den tänker vi utnyttja på bästa sätt, säger Agneta Jacobsson, vd på DTZ i Sverige.

I Europa har DTZ nu mer än 630 retailspecialister.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige