Image
Nya Hamngatan i Sundsvall.
Nya Hamngatan i Sundsvall. Bild: Diös

Diös utvecklar kontor till fackförbundet Vision

Uthyrning Nu är det klart att fackförbundet Vision etablerar sig i Diös lokaler på Nya Hamngatan i centrala Sundsvall. Med start i maj kommer lokalerna att utvecklas till ett modernt kontor med flexibla arbetsplatser och ytor för möten. Inflyttning beräknas i början av september.
Publicerad den 3 Juni 2020
Annons
Image

Vision är en facklig organisation där medlemmarna leder, utvecklar och administrerar välfärden och jobbar i kommuner, regioner, privata företag eller kyrkan. Många är också studenter med siktet inställt på arbete inom välfärden. Visions 199 000 medlemmar finns inom tusentals olika yrken.
– Vision har under en längre tid jobbat med att skapa en mer attraktiv arbetsplats till sina medarbetare på samtliga kontor runt om i Sverige, och nu fortsätter vårt arbete på den nya adressen i Sundsvall. Det känns jättebra att vi äntligen har hittat en lokal som uppfyller våra behov. Diös har gjort det möjligt för oss att kunna fortsätta utvecklas och jobba mot vårt mål om att skapa en mer attraktiv arbetsplats till våra medarbetare. Både läget och tillgängligheten är toppen, men framförallt att kunna erbjuda våra medarbetare ett nytt modernt kontor som är anpassad till framtidens arbetsliv, säger Robert Sjöström, verksamhetschef, Vision center i Sundsvall.
– Vi är jätteglada över att hälsa Vision varmt välkomna som ny hyresgäst till oss. Det känns riktigt roligt att få ge Vision en nystart i nya moderna lokaler med ett centralt och havsnära läge. I vår populära fastighet på Nya Hamngatan blir Vision ett starkt tillskott i området säger Anna Dahlgren, förvaltare, Diös Sundsvall.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Jättepotential få ner vakanserna"

Bolag Grandab är lokal samarbetspartner till Regio. Carl Petre, partner på Grandab, beskriver för Fastighetssverige om det jättearbete som nu ligger framför dem vad gäller att få ner vakanserna i det stora Mölndalsbeståndet. Han beskriver potentialen i området.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY