Image
Diös utvecklar kontor i Luleå.
Diös utvecklar kontor i Luleå. Bild: Diös

Diös utvecklar kontor för globalt försäkringsbolag i Luleå

Bolag Gjensidige Försäkring, väljer fastighetsägaren Diös lokaler på Varvsgatan för sin expansion i Luleå. Med målbilden att skapa ett modernt och identitetsstärkande kontor påbörjar Diös utvecklingen av ytorna i början på september. Inflyttning beräknas ske första december.
Publicerad den 9 September 2021

Norska Gjensidige Försäkring har ca 3700 medarbetare i sex länder och är noterat på Oslobörsen. Bolaget erbjuder sakförsäkringar i Sverige, Norge, Danmark och Baltikum. 2007 etablerades företaget i Sverige och idag finns de, förutom i Luleå, även i Stockholm och Malmö. Nu utökar de sina ytor i Luleå för att kunna fortsätta utveckla sin verksamhet i norra Sverige.

– Vi är mycket glada över att få utveckla Gjensidige Försäkrings nya kontor på Varvsgatan. Vi märker att efterfrågan på attraktiva och varumärkesbärande kontor där medarbetare vill vara är fortsatt stark, och det är precis det vi vill uppnå i utvecklingen av Gjensidige Försäkrings nya lokaler. Nu ser vi fram emot att få lämna över nyckeln i början på december, säger Åsa Johansson, förvaltare, Diös Luleå.

– För oss är platsen för kontoret minst lika viktigt som ytorna i sig. På Varvsgatan får vi ett kontor som uppfyller våra behov och är extra nöjd med den lyhördhet vi hittills har fått från Diös. Vi är glada över samarbetet med Diös och ser fram emot fortsatt gott samarbete framöver, säger Jonas Andersson, skyddsombud, Gjensidige Försäkring.

- Susanna Sundström
susanna@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige