Image

Diös planerar galleria i Gävle

BYGG Norrlandsfokuserade Diös Fastigheter planerar en galleria i det så kallade Diöshuset i centrala Gävle. Flera av hyresgästernas kontrakt är uppsagda och samtal förs med fokus på ett förverkligande.
Publicerad den 23 Januari 2008

Åhléns, McDonalds, Nordea och Stadium är några av de hyresgäster som huserar i Diöshuset. Enligt Radio Gävleborg har redan fem till sju företag i huset fått sina hyreskontrakt uppsagda, varav ett är Gävle Bowlinghall som ska vara ute ur huset senast i september. De företag som har kontrakt som löper minst ett år fram i tiden får behålla sina kontrakt.

Planerna på en affärsgalleria i fastigheten börjar ta form och samtal förs med de större företagen i huset. Men det kan dock dröja ett tag innan det hela blir av.
- Om planerna blir verklighet så blir detta inte av förrän tidigast 2009, säger Christer Sundin, vd för Diös Fastigheter i Sverige till Radio Gävleborg.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så blir Alecta Fastigheter storsatsning i Göteborg: "Dubbla beståndet inom fem till sju år"

Bolag Alecta Fastigheter gör en storsatsning på Göteborg. För att leda utvecklingen där hämtas Patrick Bernvid in som chef. För Fastighetssverige berättar han vad som lockade med att ansluta till Alecta Fastigheter, om bolagets ambitiösa planer för Göteborg och hur hans gamla fotbollskarriär hjälpt honom i fastighetsbranschen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY