Image
Elin Bogren och Daniel Jansson Westblom.
Elin Bogren och Daniel Jansson Westblom. Bild: Diös

Diös och Dospace planerar för ny coworking-satsning i centrala Gävle

Uthyrning Coworking-aktören Dospace och fastighetsägaren Diös utökar sitt samarbete och planerar för en ny coworking-satsning under våren 2021. Avsikten är att utöka verksamheten och etablerar 160 nya arbetsplatser i det expansiva Å-huset på Norra Kungsgatan i centrala Gävle. Med start i höst inleder Diös utvecklingen av de nya lokalerna och försäljningen av medlemskap till den nya platsen startar Dospace per omgående.
Publicerad den 15 Juni 2020

Dospace har funnits i Gävle sedan februari 2019 och i dag delar ett åttiotal företag från olika branscher arbetsplats i coworking-ytan på Stortorget. Dospace erbjuder medlemskap som passar såväl frilansaren som projektgrupper och hela företag. De nya lokalerna i Å-huset, som får utsikt över både Gävle slott och Gavleån, planeras fyllas med stora och små kontor, loungeytor, mötesrum och drop in-platser.
– Det känns fantastiskt att utöka vårt samarbete med Dospace efter bara ett och ett halvt år sedan första etablering här i Gävle. Coworking-ytorna får pendlare, distansarbetare och många fler att komma till stadskärnan, vilket gör att de i allra högsta grad bidrar till en levande och inspirerande stad, säger Daniel Jansson Westblom, uthyrare, Diös.
– Vi märker att med fler bolag som flyttar in i våra lokaler uppstår fler värdeskapande synergier. Företagsklimatet känns starkt i Gävle vilket gör att vi ser god potential i att växa just här, säger Elin Bogren, platsansvarig, Dospace Gävle.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige