Image

Diös hyr ut till VTG i Sundsvall

Uthyrning Entreprenadföretaget VTG flyttar in i nya lokaler på Lagergatan 14 i Norra Kajen i Sundsvall. Området är under expansion med fler företagsetableringar, bostadsbyggande och grönområden.
Publicerad den 15 Juni 2018

VTG:s flytt till Norra Kajen är del av fastighetsägaren Diös stadsutvecklingsstrategi för Sundsvall och innebär att aktuell fastighet nu är fullt uthyrd.

– Med VTGs flytt till Lagergatan 14 är fastigheten nu fullt uthyrd. Norra Kajen som helhet är under utveckling och fler företag som etablerar sig ger en riktigt bra dynamik i området. Vi märker en ökad popularitet att både bo och verka i Norra Kajen och Sportgyms etablering, för en tid sedan, har fått en riktigt bra start. Vi är jätteglada för att få hälsa VTG välkomna till oss, säger Anna Dahlgren, förvaltare, Diös Sundsvall.

– Vi ökar vår närvaro i Sundsvall med omnejd och behöver fler kontorsplatser. Att välja Diös var ett bra alternativ då erbjudandet av lokaler passar vår verksamhet väl. Tillgänglighet och närhet för våra kunder och delägare med en central placering i Sundsvall var ett av kraven som Diös kunde leverera, säger Niklas Eriksson, vd, VTG Entreprenad. 

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige