Image

Diös hyr ut mer i MVG-gallerian

Uthyrning I början av mars kommer bistro Tonka att utöka sin närvaro i MVG-gallerian i centrala Umeå. Fastighetsägaren Diös utvecklar just nu lokalerna för ett modern bistrokoncept med egen ingång kvällstid från Storgatan för att kunna erbjuda kvällsöppet i restaurangen.
Publicerad den 19 Januari 2018
Viktor Löfgren och Joakim Lundholm, ägare av Bistro Tonka. Bild: Diös
Viktor Löfgren och Joakim Lundholm, ägare av Bistro Tonka.

– Det är jättekul att kunna erbjuda Bistro Tonka Café mer lokalyta i MVG och utökade öppettider genom egen entré. På så sätt skapar vi en ny mötesplats på kvällstid och bidrar till att fler vill röra sig i centrum. Det ligger helt i linje med vår strategi om stadsutveckling i Umeå. Nu ser vi fram emot nyinvigning i början av mars, säger Malin Edfors, förvaltare, Diös Umeå.

– Äntligen är det dags att leva upp till vårt namn och bli en bistro på riktigt. Det känns jättekul! Vi har haft en bra dialog med Diös och ser fram emot möjligheten till kvällsöppet. Vi är väldigt förväntansfulla och hoppas att Umeåborna ska känna sig varmt välkomna nu som sen. I och med utökningen av lokalerna kommer vi också kunna erbjuda en bredare meny, säger Viktor Löfgren, grundare och ägare, Bistro Tonka Café. 

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige