Image
Diös hyr ut till Clockwork i Skellefteå.
Diös hyr ut till Clockwork i Skellefteå. Bild: Diös

Diös hyr ut i Skellefteå

Uthyrning I oktober blir det växande bemanning- och rekryteringsföretaget Clockwork ny hyresgäst till fastighetsägaren Diös på Bäckgatan i Skellefteå.
Publicerad den 6 Juli 2021
Annons
Image

Det nya kontoret utvecklas i kontorskvarter Sirius, i direkt närhet till kommunikationer och urban service. Modernt, varumärkesstärkande och flexibelt är ledord i utvecklingen av det nya kontorskonceptet.

Clockwork Rekrytering och Bemanning finns idag på ett tjugotal orter runt om i landet. Senaste åren har fokus legat på Norrland, där företaget startat upp kontor längs hela Norr- och Västerbottens kustremsa. Clockwork har funnits i Skellefteå sedan sommaren 2020 och nu är siktet inställt på att växa kraftigt under kommande år. Clockwork är även hyresgäst hos Diös i Luleå och Falun.

– Att Clockwork växer är ytterligare ett kvitto på den starka tillväxttakt som råder i Skellefteå. Vi är mycket glada över förtroendet att få utveckla deras nya inspirerande kontorsmiljö, och ser mycket fram emot att bygga en stark långsiktig relation tillsammans, säger Jenny Forssell, förvaltare, Diös Skellefteå.

Förutom att flytten till de nya lokalerna innebär ett större kontor skapas funktionella förutsättningar att fortsätta växa.
– Vi ser mycket fram emot att ta plats i våra nya lokaler på Bäckgatan. Det händer otroligt mycket spännande i Skellefteå just nu. Det är tydligt för oss att företagen behöver vår hjälp med sin kompetensförsörjning och det känns strategiskt rätt att flytta till ett mer centralt läge som gör oss tillgängliga för våra kunder och kandidater, säger Fredrik Nilsson, marknadsområdeschef, Clockwork.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför får Odd Molly ett "nygammalt" bolagsnamn

Bolag Vid en extra bolagsstämma den 22 oktober blev det klart att fastighetsbolaget Odd Molly International ska byta namn till Logistea – ett bekant namn i fastighetskretsar som varit "ledigt" sedan den 29 september då före detta Logistea bytte namn till Athanase Innovation AB. För Fastighetssverige berättar Logisteas styrelseordförande Patrik Tillman om tankarna bakom namnbytet och den fortsatta vägen framåt för bolaget som nu är ett helt renodlat fastighetsbolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY