Image
Diös förlänger med KPMG i Sundsvall.
Diös förlänger med KPMG i Sundsvall. Bild: Diös

Diös förlänger med KPMG i Sundsvall

Uthyrning Fastighetsbolaget Diös och revisionsbolaget KPMG har tecknat ett nytt förlängt hyresavtal i hamnen i centrala Sundsvall. I samband med nyuthyrningen utvecklas lokalerna till att bli ett toppmodernt kontor som matchar KPMG:s erbjudande. Nyinvigning beräknas till våren 2020.
Publicerad den 4 November 2019
Annons
Image

KPMG grundades 1923 av Lars Thure Bohlin och erbjuder kvalificerade tjänster inom revision, skatt och rådgivning. Företaget har 207 000 medarbetare fördelat på 153 länder runt om i världen. I Sverige finns 1500 anställda och i Sundsvall ett 20-tal.

– Området kring hamnen är mycket populärt och vi har fått till en bra mix av hyresgäster och verksamheter i fastigheterna. Därför tycker vi det är fantastiskt kul att KPMG fortsätter satsa och utvecklas i området och i och med det också bidra till områdets attraktivitet genom de uppgraderingar som vi gör i deras lokaler, säger Anna Dahlgren, förvaltare, Sundsvall.

– Vi är glada över att kunna fortsätta hälsa våra medarbetare och kunder välkomna till vårt befintliga läge i hamnen i centrala Sundsvall under många år framöver. För oss är tillgängligheten, miljön och det attraktiva läget vi har viktigt för att fortsätta kunna erbjuda våra kunder de bästa revisionstjänsterna i Sverige. Att vi nu uppgraderar våra ytor interiört kommer ge hela verksamheten en boost och vi ser fram emot en nyinvigning under våren 2020, säger Lars Skoglund, partner, KPMG.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför tvivlar Rost på experternas kontors-profetior

Bolag Coronaeffekten är tydlig då uthyrningsgraden minskade med sex procentenheter och Diös gav hyresrabatter motsvarande 24 miljoner kronor under årets andra kvartal. Vd:n Knut Rost sammanfattar den turbulenta perioden med stolthet och konstaterar att bolaget står väl rustat finansiellt. För Fastighetssverige berättar han även varför han delvis förkastar prognoserna om kontorsmarknadens framtida förvandling.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY