Image

Destination Slussen rekryterar projektchef

KARRIäR Destination Slussen har rekryterat en ny projektchef.
Publicerad den 5 Oktober 2010

Claes Pernling blir ny projektchef på Destination Slussen. Han har varit på KF Fastigheter i tio år och har lång erfarenhet som chef för att bygga och utveckla handelsplatser. Pernling efterträder nuvarande projektchef, Cecilia Henriksson, som går i pension.

Närmast har Claes Pernling varit ansvarig för ombyggnaden av nyinvigda Bromma Blocks i Stockholm. Han har tidigare varit projektledare för bland annat ombyggnaden av Bäckebol Homecenter i Göteborg och Tuna Park i Eskilstuna.

- Destination Slussens uppdrag är att utveckla handeln i det nya Slussen och jag är övertygad om att Claes Pernling är rätt person för att leda detta arbete, säger Torbjörn Wiberg, styrelseordförande för Destination Slussen AB. Claes Pernling har gedigen erfarenhet av att utveckla nya handelsplatser och är en person som jag känner stort förtroende för.

Destination Slussen ägs gemensamt av KF Fastigheter och Gyllenforsen Fastigheter. Ambitionen är att skapa en ny mötesplats i Stockholm med handel som tillmötesgår de önskemål och behov som finns hos boende, arbetande, turister, kulturintresserade och kollektivtrafikåkare.

- Att få vara med och skapa nya Slussen, en mötesplats i världsklass, ska bli en utmanande och mycket spännande uppgift. Jag hoppas och tror min erfarenhet från tidigare projekt ska komma väl till pass när vi nu ska utveckla handeln på Slussen, säger projektchef Claes Pernling.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige