Image
Snap-On expanderar i Arlandastad.
Snap-On expanderar i Arlandastad. Bild: Arlandastad Group

Den globala koncernen Snap-on expanderar i Arlandastad

Uthyrning Nu satsar Car-O-Liner – en ledande aktör inom tillverkning, försäljning och utbildning på utrustning för reparationer av krockskadade fordon – på etablering inom Drivelab Stockholm i och blir därmed en del av Nordens nav för utbildning och events inom fordonsindustrin. Explore Arlandastad välkomnar därmed ytterligare en stark, global spelare inom fordonsindustrin till området.
Publicerad den 4 Oktober 2021
Annons
Image

Det geografiskt strategiska läget, mittemellan Stockholm och Uppsala, intill E4:an och med Arlanda ett fåtal minuter bort, bidrog till valet av plats.
– Car-O-Liner sökte ett sammanhang med möjlighet till samarbete och en plats som ligger strategiskt rätt. Här hittade vi rätt förutsättningar för oss att nå vår målgrupp och våra kunder. Vi är dessutom redan en etablerad samarbetspartner och leverantör av teknisk utbildning till flera av de varumärken som finns här, säger Anna Nilsson, manager Academy, Snap-on Equipment.

Car-O-Liner, ett varumärke ägt av Snap-on Equipment, är en global leverantör av reparations-, rikt- och mätutrustning för fordonsindustrins eftermarknad. Produkterna och tjänsterna inkluderar utrustning, system, mjukvaror och data för reparationen av krockskadade personbilar. Car-O-Liner är en etablerad utbildningsaktör för olika OEM:er, Original Equipment Manufacturer.
– Vi satsar på kompetensutveckling och målgruppsanpassade utbildningar inom bildindustrin. Våra nya lokaler gör det möjligt att erbjuda våra kunder och besökare en samlad plats för utbildning i samverkan med Drivelab och flera stora bilvarumärken, säger Anna Nilsson, Manager Academy, Snap-on Equipment.

Johan Lundberg förvaltare, Explore Arlandastad/Drivelab kommenterar tillskottet:
– Car-O-Liner är en perfekt pusselbit för Drivelab! Vi är otroligt glada att de, som det stora internationellt etablerade företag de är, satsar på etablering just här. Det är ett bevis på att vårt klustertänk är konkurrenskraftigt. Deras gedigna erfarenhet av fordonsindustrin och renommé inom utbildning kommer bidra till en stärkande synergieffekt. Drivelab verkar för att skapa utrymme och plats åt kunskapsutbyte mellan de aktörer som finns här vilket inte bara gynnar fordonsindustrin I stort men även slutkunder och besökare.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Riksbankens dystra analys av fastighetssektorn

Ekonomi/Finansiering I sin senaste finansiella stabilitetsrapport som presenterades under tisdagen målar Riksbanken upp en potentiellt dyster framtid för fastighetsbolagen, där de svenska bankernas stora och ökande utlåning till kommersiella fastighetsföretag utgör en betydande sårbarhet för bolagen och det finansiella systemet. Fastighetssverige har gått igenom rapporten och hittar en sammantaget negativ analys av fastighetssektorn som pekas ut som särskilt känslig för stigande räntor.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige