Image
Erik Ljungqvist, Fredrik Jorstadius och Matthias Johansson.
Erik Ljungqvist, Fredrik Jorstadius och Matthias Johansson. Bild: Allié

Delphi-trio startar fastighetsbyrå i Göteborg

Bolag Allié är en nyetablerad advokatbyrå i Göteborg med specialisering på fastighetsrelaterad juridik. Bakom Allié finns Matthias Johansson, Fredrik Jorstadius och Erik Ljungqvist.
Publicerad den 9 September 2014

Matthias Johansson kommer närmast från Delphi och var dessförinnan på Setterwalls. Han arbetar främst med fastighetstransaktioner, exploateringsfrågor och entreprenad.

Fredrik Jorstadius kommer närmast från Delphi och är specialiserad på fastighetstransaktioner och bolagsrätt.

Erik Ljungqvist kommer närmast från Delphi och var dessförinnan bolagsjurist på Unibail-Rodamco. Han sysslar i huvudsak med kommersiell hyres- och arrenderätt samt fastighetstransaktioner.

- Anledningen till att vi startat Allié är att vi tror på en nischbyrå för kommersiella fastigheter även här i Göteborg. Vi har redan knutit några större aktörer till oss som bekräftar att vi faktiskt tänkt rätt, vilket känns fantastiskt roligt, säger Erik Ljungqvist.

Ämnen

Advokatfirman Allié på Branschguiden

-En allierad rådgivare

Allié är en advokatbyrå med specialisering på fastighetsrelaterad juridik – allt från förvärv, exploatering, entreprenad, hyra och arrende till överlåtelse. Vi levererar juridisk och kommersiell spetskompetens i en strävan att tillgodose fastighetsbranschens behov av en modern juridisk rådgivare.

Allié består av advokater med ett genuint intresse för fastigheter, juridik och problemlösning. Vår bakgrund av arbete med fastighetsrelaterade frågor vid större advokatbyråer, fastighetsbolag och domstol gör att vi gemensamt kan erbjuda spetskompete...

Läs mer om Advokatfirman Allié på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Combify revolutionerar stadsutvecklingens största problem och får medalj av Konungen

Bygg/Arkitektur Kungens medalj och stora investerare. Combify har tagit sig an kanske ett av byggbranschens största problem – informationen. Särskilt den om tidiga detaljplaner, berättar en av medgrundarna. I Combifys plattform man hitta allt från detaljplaner, markanvisningar, planprocesser och fastighetsdetaljer. Att lösa problem och berätta berättelsen om staden är grunden i den framgång som Rim Alexandra Halfya och Alaa Alshawa gjort med deras plattform.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige