Image

De säljer på Catellas auktion

Transaktioner Åtta fastighetsägare kommer att sälja 74 fastigheter, med ett sammanlagt värde om mellan 500 miljoner och en miljard kronor, på Catellas auktion i slutet av oktober.
Publicerad den 22 Augusti 2012
Erik Westerlund. Bild: Catella. Bild: Catella
Erik Westerlund. Bild: Catella.

De åtta fastighetsägarna är:

# CBRE Global Investors.

# Cornerstone Real Estate Advisors.

# Hemfosa Fastigheter.

# Kombinationsfastigheter i Göteborg.

# Långfast Fastigheter (AB).

# Sveafastigheter.

# Teri Property III Sweden (AB).

# Valad Europe.

Fastigheterna, som är värderade upp till cirka 50 miljoner kronor styck, är belägna över hela landet och av olika fastighetstyper.

- Vi är positiva inför auktionerna. Vi tror att det här är ett bra sätt att nå köpare till mindre fastigheter, säger Erik Westerlund, Catella Corporate Finance.

Förberedelserna inför fastighetsauktionerna pågår just nu och arbetet med att ta fram informationsmaterial är i slutfasen. Fastigheterna kommer att marknadsföras i en bred och strukturerad kampanj från och med måndag 3 september 2012.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige