Image

Datscha rekryterar COO

Karriär Datscha förstärker sin organisation med att rekrytera Anders Mårtensson till en nyinrättad roll som Chief Operations Officer (COO).
Publicerad den 7 Augusti 2018
Anders Mårtensson. Bild: Datscha
Anders Mårtensson.

Rekryteringen är en del i planen för att ytterligare kunna öka takten inom produktutveckling för att möta kundernas behov och möjliggöra fortsatt internationell expansion.

Anders Mårtensson kommer närmast från eBuilder där han arbetat som Chief Operations Officer. Anders har en gedigen bakgrund från IT-branschen med erfarenhet av att jobba i tillväxtföretag och internationella organisationer bland annat som vd för Parcelhouse och Sonat.

– Vi satsar hårt på att hålla en hög utvecklingstakt både för att möta våra kunders behov och för att erövra nya marknader och jag är väldigt glad att vi lyckats rekrytera Anders till den nyinrättade rollen som COO. Anders kommer med sin starka IT bakgrund vara en kraftig förstärkning av vår organisation, säger Jacob Philipson, vd för Datscha.

– Datscha har verkligen en världsledande produkt som verkligen levererar kundnytta och det är otroligt roligt att få möjligheten att bidra med min kompetens och erfarenhet i den spännande fas som Datscha befinner sig i, säger Anders Mårtensson, COO Datscha.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Newsec-profilen: Därför är standardiserad digitalisering nödvändig

Teknik Fastighetsbranschen står inför ett förändringstryck och måste leva upp till myndigheternas och hyresgästernas krav. Men just nu råder en nybyggaranda när det gäller digitalisering i branschen och det saknas tydliga ramar och regler. Christoffer Börjesson är head of digital accelerator på Newsec och har tydliga tankar om hur digitaliseringen bör standardiseras för att lyckas uppnå målet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige