Image
Dan Sandén.
Dan Sandén. Bild: Framtiden

Dan Sandén blir ny vd för Framtiden Byggutveckling

Bolag Dan Sandén blir ny vd för Framtiden Byggutveckling. Han arbetar i dag som teknisk chef för Förvaltnings AB Framtiden, en tjänst som han haft sedan juni 2020. Dan Sandén har en lång erfarenhet från bostadsbranschen och allmännyttan, främst som vd för Skövdebostäder under många år.
Publicerad den 27 Juni 2022

– Jag känner mig hedrad och stolt att få bidra till den viktiga uppgiften att med hög produktionstakt bygga nya bostäder med rimlig hyra, vilka samtidigt bidrar till både social och ekologisk hållbarhet i Göteborg. Med kraftigt ökande byggkostnader är det en stor utmaning att bygga till priser som kan efterfrågas, inte minst i Göteborgs utsatta områden. Samtidigt måste vi bygga med minskad klimatpåverkan och ska genom god stadsutveckling bidra till att inget område i Göteborg ska finnas på polisens lista över särskilt utsatta, säger Dan Sandén.
– Med Dan får vi en erfaren ledare med mycket god kännedom om branschen och dess utmaningar. Att Dan redan i dag arbetar inom Framtidenkoncernen gör att vi dessutom får en chef som snabbt kan komma in i rollen både på Framtiden Byggutveckling och som en del i vår koncern, säger Terje Johansson, styrelseordförande för Framtiden Byggutveckling.

Dan Sandén tillträder tjänsten under hösten 2022.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Tosito ny finansiell partner till Hv71: "Mer med hjärtat än för exponering"

Bolag HV71 och Tosito har idag ingått ett avtal som gör att Tosito blir ny partner gällande arenafinansieringen av klubbens hemmaarena Husqvarna Garden och tar över efter Kinnarps AB. För Fastighetssverige berättar Tositos vd Tommy Fritz om känslorna kring att ge ytterligare finansiell hjälp till klubben han själv spelat för och hur de kan hjälpa klubben att utveckla arenan i framtiden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige