Image
Norra Stationsgatan i Hyllie.
Norra Stationsgatan i Hyllie. Bild: Croisette

Croisette hyr ut till vårdcentral i Hyllie

Uthyrning Croisette Real Estate Partner har på uppdrag av Niras Corporate Real Estate Services hyrt ut en lokal om cirka 550 kvadratmeter på Hyllie Stationstorg, Malmö. Storebrand Fastigheter förvaltar fastigheten åt fastighetsägaren SPP Fastigheter.
Publicerad den 27 Oktober 2020

– Vi är stolta och nöjda över att ha lyckats hitta den perfekta hyresgästen till Storebrands lokaler på Hyllie Stationstorg i Malmö. Samarbetet med Niras har fungerat utmärkt och vi ser framemot fler gemensamma projekt framöver, säger Nesme Jari, Senior Associate på Leasing, Croisette Real Estate Partner.
– Vi är mycket nöjda över vår nya hyresgäst och över att nu kunna sätta igång och anpassa lokalen till en vårdcentral, till glädje för boende, besökare och för dem som arbetar i Hyllie, säger David Lundkvist, Asset Manager på Storebrand Fastigheter.
– Hyllie vårdcentral har i uppdrag av region Skåne att hjälpa patienter i Hyllie, samt i närområdet. Vi har som mål att vara tillgängliga genom generösa öppettider – 08.00-20.00 på vardagar samt öppet under helgen. Vi strävar efter vård av hög kvalitet och kontinuitet. Vi på Hyllie vårdcentral är extremt förväntansfulla och ser framemot vår etablering på Hyllie Stationstorg, säger Wissam Aboud, vd på Medicare.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige