Image
Coworkingbolaget Dospace etablerar sig i Jönköping.
Coworkingbolaget Dospace etablerar sig i Jönköping. Bild: Dospace

Coworkingbolaget Dospace till Jönköping

Uthyrning Co-workingbolaget Dospace etablerar sig i Jönköping hos Tosito.
Publicerad den 8 April 2019
Annons
Image

Under hösten 2019 står sajten klar på Östra Storgatan 9, där de hyr 1 000 kvadratmeter av Tosito.

– Jönköping är en spännande stad med ett starkt näringsliv mitt i Sveriges e-handelsmecka. Vi har alltid sagt att desto större vi blir desto bättre blir det att vara medlem hos oss. Med fler spännande individer och bolag i våra lokaler uppstår fler värdeskapande synergier. Vi lever och andas Community, det är kärnan av Dospace. Nu blir vi större och bättre, säger Elin Schönquist, etableringsansvarig på Dospace Jönköping.

– Vi är väldigt glada för att Dospace dels vill etablera sig i Jönköping, men också för att de valde att göra det tillsammans med oss på Tosito. Vi har sedan länge drivit eget kontorshotell i lokalerna på Östra Storgatan och när vi fick kontakt med Dospace så kändes det tryggt och roligt att få över vårt kontorshotell in i deras koncept, säger Tommy Fritz, vd på Tosito.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Tosito på Branschguiden

Tosito är ett engagerat fastighetsbolag som erbjuder lokaler och bostäder i tillväxtregionen Jönköping. Vårt mål är att bidra till en långsiktigt hållbar samhällsutveckling genom att skapa platser och områden som människor vill bo i, arbeta i och besöka.

Läs mer om Tosito på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Arnhult: Därför lämnar Klövern Karlstad

Bolag Klövern säkrar miljardintäkter när man säljer alla sina fastigheter i Karlstad. För Fastighetssverige berättar Rutger Arnhult om anledningen till försäljningen och framtida investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY