Image
Coworkingbolaget Dospace etablerar sig i Jönköping.
Coworkingbolaget Dospace etablerar sig i Jönköping. Bild: Dospace

Coworkingbolaget Dospace till Jönköping

Uthyrning Co-workingbolaget Dospace etablerar sig i Jönköping hos Tosito.
Publicerad den 8 April 2019

Under hösten 2019 står sajten klar på Östra Storgatan 9, där de hyr 1 000 kvadratmeter av Tosito.

– Jönköping är en spännande stad med ett starkt näringsliv mitt i Sveriges e-handelsmecka. Vi har alltid sagt att desto större vi blir desto bättre blir det att vara medlem hos oss. Med fler spännande individer och bolag i våra lokaler uppstår fler värdeskapande synergier. Vi lever och andas Community, det är kärnan av Dospace. Nu blir vi större och bättre, säger Elin Schönquist, etableringsansvarig på Dospace Jönköping.

– Vi är väldigt glada för att Dospace dels vill etablera sig i Jönköping, men också för att de valde att göra det tillsammans med oss på Tosito. Vi har sedan länge drivit eget kontorshotell i lokalerna på Östra Storgatan och när vi fick kontakt med Dospace så kändes det tryggt och roligt att få över vårt kontorshotell in i deras koncept, säger Tommy Fritz, vd på Tosito.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige