Image
Corem hyr ut i Bredden.
Corem hyr ut i Bredden. Bild: Corem

Corem hyr ut 4 500 kvadratmeter till Vianor i Bredden

Uthyrning Corem hälsar bil-, däck- och hjulserviceskedjan Vianor välkommen som hyresgäst i Bredden i Sollentuna.
Publicerad den 31 Mars 2021
Annons
Image

Vianor har tecknat ett tioårigt avtal avseende totalt cirka 4 500 kvadratmeter lager- och verkstadsyta med tillhörande kontor i fastigheten Revisorn 2 på Bergkällavägen 29.

Corem kommer att utföra hyresgästanpassningar för att möta kundens behov och Vianor kommer under 2021 att öppna däckhotell och verkstad i lokalerna. Inflyttning sker med start den 1 maj 2021.

– Bredden är ett eftertraktat område som allt fler får upp ögonen för och vårt uthyrningsarbete i området har varit väldigt framgångsrikt de senaste åren. Vi vill hälsa Vianor hjärtligt välkomna och är glada att kunna erbjuda lokaler för deras expansion. Vår hyresgästanpassning börjar direkt för att de ska kunna öppna däckhotell lagom till högsäsongen för däckbyte, säger Eva Landén, vd för Corem.

– Läget är perfekt för vår verksamhet med närhet till både stora trafikleder och tätbefolkade områden. Efter anpassningarna som görs i samarbete med Corem får vi moderna lokaler anpassade för vår verksamhet, säger Stein Gunnufsen, vd på Vianor, och tillägger att etableringen är en del av Vianors strategi som även omfattar andra större städer i Sverige.

Bredden är ett väletablerat företagsområde som är strategiskt beläget vid E4:an mellan Stockholm och Arlanda. Området har god tillgänglighet och är väl lämpat för citylogistik och last mile-logistics. Corem har åtta fastigheter om totalt 33 000 kvadratmeter uthyrbar yta i Bredden och planerar för fortsatt utveckling och förädling av beståndet. Exempel på kunder till Corem i området är Webbhallen, Cramo och Makita.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Allt fler fastighetsbolag handlas till premie

Lista Efter rapportfloden kan Fastighetssverige konstatera att allt fler fastighetsbolag nu värderas till en premie på börsen. Här presenteras en uppdaterad lista med de noterade fastighetsbolagens substansvärdering.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY