Image

Concent utvecklar stadsradhus i Upplands Väsby

Bygg/Arkitektur Concent fortsätter sin satsning på hyresrätter i Stockholmsområdet och utvecklar nu nya hem i Upplands Väsby.
Publicerad den 24 Mars 2015

Det planerade projektet ligger i området Ekeby i Upplands Väsby. Tidigare användning av marken har varit handelsträdgård och i och med förnyad detal¬jplan möjliggörs det nu att bygga bostäder. Vid studier har en byggrätt om cirka 4 300 kvadratmeter BOA varit möjligt att ta fram.

– Hyresrätter är efterfrågade i hela regionen och det känns fantastiskt att kunna erbjuda ett smart och prisvärt boende, med egen trädgård i en kommun som Upplands Väsby, säger Sara Johansson, projektutvecklare på Concent AB.

2014 var ett händelserikt år för Concent. En projektportfölj om cirka 140 000 kvadratmeter inom bostäder, samhälls- och kommersiella fastigheter förvärvades och har därefter utökats med mer än 500 lägenheter med fokus på Stockholmsområdet.

– Vi har som ambition att de närmaste åren uppföra 3 000 nya bostäder i egen regi och kommer nu att utveckla vår organisation inom affärsområdet fastighetsutveckling, säger Jan Pardeby, senior advisor på Concent AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige