Image

Concent anställer kvartett inom fastighetsutveckling

Karriär Concent förstärker sin organisation inom fastighetsutveckling och anställer fyra nya medarbetare till Stockholmskontoret.
Publicerad den 12 November 2015

– Antalet hyresrättsprojekt ökar konstant och tempot är högt. Dessa rekryteringar innebär en rejäl förstärkning och tillför bolaget värdefull erfarenhet och kompetens, säger Sara Johansson, fastighetsutvecklingschef på Concent.

Annika Liljegren, fastighetsutvecklare, kommer närmast från en tjänst som projektchef på Ebab. Hon har bland annat arbetat med utveckling av hyresrätter i Norra Djurgårdsstaden, bostäder i Bagarmossen samt varit projektledare för utvecklingen av den nya stadsdelen Vega i Haninge.

Helena Lindgren Gustavsson, fastighetsutvecklare, kommer närmast från en tjänst som affärsenhetschef på Klövern. Helena Lindgren har erfarenhet från bland annat fastighetsförvaltning och uthyrning.

David Arvidsson, fastighetsutvecklare, är civilingenjör inom lantmäteri och arbetar i dag på mark- och exploateringsenheten i Nacka Kommun.

Anna Lind, projektcontroller, är ekonom och kommer närmast från en liknande tjänst hos Forsen. Hon har i många år även arbetat som business controller inom Svenska Bostäder.

– Våra tillväxtmål innefattar såväl att kunna hantera fler bostäder i produktion som att utöka vår byggrättsportfölj. I och med detta behöver vi vara väl rustade och jag är därför väldigt nöjd att vi kunde genomföra dessa rekryteringar, säger Runar Söderholm, vd för Concent.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige