Image
Gunnar Larsson.
Gunnar Larsson. Bild: Colliers

Colliers förstärker sitt svenska Capital Markets-team

Bolag Colliers har rekryterat Gunnar Larsson som Director till Capital Markets med placering i Stockholm. Med sina nio år i fastighetsbranschen, bland annat på CBRE Global Investors, JLL och senast Colliers europeiska HQ har han en gedigen kunskap och erfarenhet av framförallt transaktioner i Storbritannien och Norden på både kund- och rådgivarsidan. Han var även med och startade "Colliers UK Build to Rent team’" 2015 med fokus på forward funding- lösningar och transaktioner av hyresbostäder.
Publicerad den 14 Februari 2020

– Vi är glada över att få Gunnar Larsson till Colliers i Sverige. Han känner väl till Colliers som varumärke och kommer att komplettera övriga teamet inom Capital Markets väldigt väl, säger Dan Törnsten, vd för Colliers Sverige.
– Jag ser fram emot min roll på Colliers i Sverige och att återvända till Stockholm. Jag märker ett stort intresse från utländskt kapital att investera i Norden/Sverige och det ska bli kul att utforska och driva affärer tillsammans, säger Gunnar Larsson.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Colliers Sverige på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 60-tal experter och genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Debt Advisory, Leasing, Tenant Representation & Enterprise Clients, Workplace Advisory & Project Management samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till att våra kunder får p...

Läs mer om Colliers Sverige på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Johan Skoglund: "Bankerna är lite mer njugga nu"

Bolag JM har lämnat in sin delårsrapport för första kvartalet 2024 och det är en ganska belåten Johan Skoglund som möter pressen i sin allra sista presentation som vd och koncernchef för bolaget. För även om finansieringsbyxorna har krympt lite de senaste åren och intäkterna på riksnivå har minskat så går bolagets försäljning upp med 60 procent mot föregående års rapport. – Vi planerar att starta fler bostäder i år än vi gjorde 2023, säger den avgående vd:n och koncernchefen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige