Image

Colliers får hyra ut Valads Skånevakanser

BOLAG Colliers har tecknat ett avtal med Valad Property Group som ger bolaget ensamrätt att hyra ut Valads vakanta lokaler i Skåne.
Publicerad den 29 Oktober 2008

Colliers Office Development and Leasing kommer att ansvara för hela uthyrningsprocessen, från visning till kontraktsskrivning.

- Genom ett samarbete med en professionell uthyrare som Colliers hoppas vi kunna förbättra vårt uthyrningsresultat samtidigt som vi frigör egen personaltid för att arbeta med andra värdeskapande aktiviteter, säger Per Nordström som är Head of Asset Management, Sweden på Valad.

- Vi är glada att Valad har valt att fördjupa samarbetet med oss. Vi har alltid fullt fokus på uthyrningen och är redan igång med visningar, svarar Lotta Walldén, affärsområdesansvarig för Colliers Office Development and Leasing.

Valad Property Group administrerar strax under en miljon kvadratmeter runt om i Sverige varav cirka 190 000 kvadratmeter finns i Skåne.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige