Image
Colive och Wallenstam öppnar Sveriges största Coliving-boende.
Colive och Wallenstam öppnar Sveriges största Coliving-boende. Bild: Colive

Colive och Wallenstam öppnar Sveriges största Coliving-boende

Bolag Tillsammans med Wallenstam skalar Colive upp coliving-konceptet och öppnar upp för drygt 100 hyresgäster i Colive Parkstråket i Haninge, söder om Stockholm. Parkstråket öppnar till hösten och intresset har redan visat sig vara stort. Redan nu går det att skriva kontrakt för någon av bostäderna.
Publicerad den 22 Augusti 2020

– Med öppningen av Parkstråket tar nu vi nu co-living till Sverige på allvar. Ambitionen är att skapa en riktigt bra boendeupplevelse med hög livskvalitet. Här ger vi våra hyresgäster ett hem som bidrar till gemenskap utan att tumma med påden personliga integriteten, säger Katarina Liljestam Beyer, COO och medgrundare på Colive.

På Parkstråket bor hyresgästerna tillsammans i delningslägenheter för 5–6 personer där man utöver tillgång till sitt privata låsbara rum har gemensamma ytor som vardagsrum och kök; som möblerats och utrustats genomgående. Entréplan är utrustat med unika “Colive Hangout",en större yta avsedd för sociala aktiviteter för; och av, alla hyresgäster i hubben.

Det privata rummet och de delade utrymmena kompletteras även av evenemang, regelbunden städhjälp, och samordnade tjänster som matleveranser.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige