Image

Citycon rekryterar trio

Bolag Tobias Rönnberg, Elias Söderström och Jonatan Westerblom har anställts som uthyrningsansvariga hos Citycon. Samtliga kommer att arbeta med uthyrning av de kommersiella lokalerna i Citycons nio svenska köpcentrum, i nära samarbete med centrumförvaltningen.
Publicerad den 25 April 2019

– Vi är glada att kunna utöka vår uthyrningsgrupp med ett starkt tillskott av ny energi och kompetens. De nya uthyrningsansvariga blir en viktig tillgång i arbetet med att förvalta och utveckla våra köpcentrum med en varierad och bred butiksmix som möter besökarnas vardagsbehov av mötesplatser, shopping, service och upplevelser, säger Jussi Vyyryläinen, uthyrningschef på Citycon.

Tobias Rönnberg kommer närmast från en roll som konsult på HUI där han arbetade med statistik, analys och rådgivning för den fysiska handeln. Förutom kompetens inom analys av handel har han även erfarenhet av centrumutveckling som projektansvarig.

Elias Söderström har haft roller som analytiker på Cushman & Wakefield, värderare på JLL samt som finansiell analytiker och investeringsansvarig på Genesta. I rollen som investeringsansvarig förvaltade han fastigheter i Genestas portfölj och deltog i hyresförhandlingar.

Jonatan Westerblom kommer närmast från The Retail Headquarters där han arbetade med uthyrning och hyresgästrepresentation inom handeln i Sverige, de baltiska länderna och Island.

Elias Söderström börjar på Citycon i slutet av april och Tobias Rönnberg och Jonatan Westerblom börjar i maj.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige