Image
Andreas Ruck.
Andreas Ruck. Bild: Citycon

Citycon rekryterar från NCC

Bolag Citycon expanderar och har rekryterat Andreas Ruck som projektutvecklare till det svenska utvecklingsteamet.
Publicerad den 28 Oktober 2020

Andreas Ruck har lång erfarenhet av att utveckla kommersiella fastigheter, senast som fastighetsutvecklare på NCC Property Development i Sverige där han arbetade med fastighetsutveckling för kontor-, hotell-, detaljhandel och offentlig service (samhällsbyggnader) i Stockholmsområdet. Andreas Ruck har även en gedigen förståelse för dagligvaruhandeln från en lång anställning inom Lidl där han hade flera roller såsom butikschef, distriktschef och etablerare.
– Andreas breda kompetens- och affärsnätverk kommer att vara av stort värde för Citycon när vi fortsätter att genomföra vår strategi att utveckla våra centrum till blandade stadsmiljöer med bostäder, kontor och handel, säger Veronica Palmgren, stadsutvecklingsdirektör.

Till att börja med kommer Andreas Ruck främst att ta rollen som projektledare i Jakobsbergs och Kistas utvecklingsteam. Därtill kommer han stödja Citycons projekt i Liljeholmen med sin kompetens inom lokaler för kontor och offentlig service.
– Det känns oerhört inspirerande att få jobba med Citycons fastigheter som alla har fantastiska lägen i urbana knutpunkter med starka flöden, idealiska för centrum, bostäder och kontor. Jag ser fram emot att tillsammans med mina nya kollegor vidareutveckla Citycons fastigheter och tillföra kvaliteter som gör dessa platser ännu starkare, säger Andreas Ruck.

Andreas Ruck är den tredje nyckelrekryteringen till avdelningen i år som nu består av sammanlagt fyra personer: Veronica Palmgren (stadsutvecklingsdirektör), Lars Ingendoh (byggprojektledare), Anna Mocsáry (marknadsinsikter) och Andreas Ruck (projektutvecklare).

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Samfastigheter-toppen: "SBB:s fall präglar fortfarande mycket av segmentet"

Bolag Hur ser möjligheter till investeringar och nya projekt inom LSS-boenden ut idag? Vad krävs för att investeringsviljan ska vakna igen? Poyan Katebi, vd för Samfastigheter, menar att läget är betydligt bättre nu än för bara sex månader sedan, men att storbankerna fortfarande ser risker som kanske inte finns. – Det är bättre dialoger nu, det känns som att vi skulle kunna komma i gång, men hel branschen har fortfarande som en blöt filt över sig, säger Poyan Katebi.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige