Image
Sverker Källgården, vd för Cibus.
Sverker Källgården, vd för Cibus. Bild: Cibus

Cibus tar in halv miljard

Bolag Cibus genomförde efter tisdagens stängning en riktad nyemission och tar in 492 miljoner kronor till teckningskursen 246 kronor per aktie.
Publicerad den 8 December 2021

Teckningskursen för aktierna i nyemissionen har fastställts genom ett accelererat bookbuilding-förfarande lett av Nordea och Pareto.

Ett antal svenska och internationella institutionella investerare, däribland AB Sagax, Bell Rock Capital Management, Clearance Capital och Fjärde AP-fonden deltog i nyemissionen.

Cibusaktien stängde på onsdagen på 251,60 kronor per aktie.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY