Image
Christina Hambäck.
Christina Hambäck. Bild: Ica Fastigheter

Christina Hambäck till Ica Fastigheter

Karriär Christina Hambäck, närmast från Magnolia Bostad, har rekryterats till posten som chef för strategi och investeringar på Ica Fastigheter.
Publicerad den 21 September 2020

Christina Hambäck kommer närmast från posten som chef för verksamhetsutveckling och hållbarhet på Magnolia Bostad och har en gedigen erfarenhet från nordisk fastighets- och investeringsmarknad med sina 18 år ifrån branschen. Innan Magnolia Bostad har hon bland annat arbetat på Newsec, Ikano Bostad och DTZ.

– Det känns väldigt bra att Christina börjar hos oss på Ica Fastigheter, med Christinas breda kunskap och erfarenhet samt starka kontaktnät inom fastighetsbranschen och transaktioner, så kommer det bli en spännande tid med att skapa goda affärer. Vi ser fram emot att ha Christina i vårt team, säger Anna Nyberg, vd för Ica Fastigheter.

– Det ska bli otroligt spännande och roligt att lära känna mina nya kollegor på Ica och Ica Fastigheter, och att få vara med och bidra i den fortsatta resan med att stärka Ica Fastigheters portfölj, säger Christina Hambäck.

Christina kommer att ingå i Ica Fastigheters ledningsgrupp och tillträder sin tjänst den 28 september.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Kraftigt rapportfall för Fabege – men Dahlbo ser stabilitet

Bolag Fabege redovisade en rejäl nedgång i förvaltningsresultat i fjärde kvartalet 2022 och fastighetsbeståndet värderades ner med knappt fyra miljarder kronor samtidigt som styrelsen föreslår sänkt utdelning. Aktien tog rejält med stryk på börsen och vd Stefan Dahlbo passade på att fylla på innehavet i dippen. Tillsammans med CFO:n Åsa Bergström berättar han mer om hur bolaget tar sig an det som väntas bli ett utmanande 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige