Image

Centrumutveckling öppnar nytt kontor

KARRIÄR Centrumutveckling har öppnat sitt femte kontor. Företaget finns nu även i Göteborg. Eric Lind, vd för Centrumutveckling, ser Göteborgssatsningen som en naturlig del i verksamheten. - Flera av våra uppdrag är redan i dag lokaliserade till västra Sverige. Samtidigt ökar konkurrensen mellan handelsplatser i regionen, vilket innebär att projekten kommer att bli alltmer komplicerade framöver och det passar oss, säger Eric Lind.
Publicerad den 11 April 2008

Fredrik Söderström, med lång internationell erfarenhet av hotell- och
restaurangbranschen blir affärsområdesansvarig för Göteborgskontoret.
- Vi fortsätter att växa och är nu totalt cirka 80 personer inom Centrumutveckling. Jag är stolt över våra duktiga och professionella medarbetare, många med lång erfarenhet inom branschen, säger Eric Lind.

Ny vice vd är Helena Liljedahl som har återvänt till företaget. Helena Liljedahl som närmast kommer från Alecta, har tidigare varit projektledare på Centrumutveckling under sex år.

Centrumutvecklings Malmökontor har också ny chef, Lotte Hoflund som har varit projektledare på företaget sedan 2006 och är ett känt ansikte i den södra regionen. Lotte Hoflund kommer tidigare från byråvärlden och har arbetat som varumärkesstrateg under tio år.

Centrumutvecklings huvudkontor ligger i Stockholm och lokalkontoren i Göteborg, Malmö, Moskva och Kiev. Centrumutveckling har cirka 70 pågående projekt i totalt tio länder.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige